Feestelijke aanvang bouw

Op vrijdag 14 mei 2004 is de start bouw van de 75 appartementen feestelijk gevierd. Dit heeft plaatsgevonden op het terrein van Ligapark in Roosendaal.

Deze middag stond in het teken van het oude en het nieuwe Ligapark. Naast de toespraken van de heer Steven Adriaanse, wethouder van Ruimtelijke Ordening, de heer Brons, directeur van Stichting Groenhuysen en de heer Blok, algemeen directeur van STRABAG mocht de officiele handeling mag ook bij deze viering niet ontbreken.

De brug, die onderdeel vormt van het gezamenlijke park staat symbool voor het oude en het nieuwe Ligapark. De ene zijde wijst naar het bestaande deel en de andere zijde naar de nieuwe bebouwing. Deze werd symbolisch geopend door het knippen van een lintje door nieuwe kopers en huidige bewoners van het Ligapark.

In Ligapark worden in totaal 88 woningen gerealiseerd: 75 parkappartementen, 11 stadswoningen en twee praktijkwoningen. Naar verwachting zullen de eerste woningen eind 2005 opgeleverd worden. Er zijn nog diverse typen parkappartementen en stadswoningen te koop.