De vakantie zit er weer op.

Zoals aan alle goede dingen komt ook aan de vakantie een eind. Vorige week thuisgekomen na een schitterende safari door Kenia & Tanzania. Vanaf vandaag weer dagelijks melden bij de baas…

Op de foto – pagina kun je een deel zien van de foto’s die we gemaakt hebben.

Uiteraard was een van de eerste dingen die we gedaan hebben een kijkje gaan nemen bij de bouw. Vol verwachting liepen we er na drie weken afwezigheid naar toe: “zouden ze al aan de 7e verdieping bezig zijn, of misschien al wel klaar??” Helaas, nog maar net de 6e gereed. Maar, wat was dat: er werd gewerkt!!! Ok, ik weet dat hoort ook zo en kun je verwachten op een bouw, maarrr het was wel ZONDAG!!! Er waren een aantal mensen volop bezig met de tunnelbekisting van de laagbouw.

Zoals meestal hebben we weer met een paar bewoners gesproken (wat is iedereen daar toch aardig) en die vertelden ons dat ze de laatste weken flink opschoten met de voortgang van de bouw. Goed nieuws dus! Hopelijk is het nu gedaan met de tegenslag die de bouwers tot nu toe gehad hebben en kunnen ze lekker door met de bouw. Ik kan me voorstellen dat het ook voor hen niet zo fijn is om door te willen en niet te kunnen door allerlei tegenslagen.

Ik heb, zoals jullie kunnen zien, de hele website gewijzigd. Er is nog wel wat werk te doen, maar ook van de bouw hiervan zal ik iedereen op de hoogte houden. Ik hoop dat er gebruik gemaakt gaat worden van de mogelijkheid om zelf ook een reactie te plaatsen. Uiteraard mag je ons ook rechtsreeks per e-mail benaderen, geen probleem.