Hoera een rekening!!

Deze week kregen we de rekening van Strabag wegens “Termijn 3: Ruwe vloer prive-gedeelte aangebracht” en we waren er nog blij mee ook. Iets wat je normaal gesproken niet snel hebt bij het ontvangen van een rekening…..Maar in dit geval betekent het dat we toch weer een stapje dichterbij de oplevering komen. Goed nieuws dus, we kunnen haast niet wachten op de volgende rekening en de daarbij horende afgeronde werkzaamheden, met name vanwege dat stukje “afgeronde werkzaamheden”, ff vermelden voordat Strabag meteen alle rekeningen deze kant op stuurt..;-)

Afgelopen zaterdag (15-10) lag er een overigens nog een brief in de bus van de Fa. Strabag met wat nieuwtjes. Zo zat er een schrijven bij van een van de toekomstige bewoners, de heer Vos, waarin hij de kopers oproept om zich te verenigen om op die manier een onderhandelingspositie te vormen. Een goed initiatief, vinden wij.

Ook kunnen we weer een nieuwsbrief verwachten van Strabag zelf en wie weet worden daar ook de huisnummers wel in bekend gemaakt. Er zal in ieder geval aandacht aan besteed worden. En we horen wat meer over de voortgang van de bouw.

Waar we ook naar uitkijken is naar de informele jaarafsluiting op de bouwlocatie. Zal ons het gegund worden een blik te werpen in een van de reeds gebouwde appartementen??? De 7e verdieping of zo….We zijn benieuwd.

Daarnaast hebben wij zelf ook niet stilgezeten. Eindelijk een aantal foto’s bijgeplaatst op de website en een flink deel vervangen. Ik ben er namelijk een hoop kwijtgeraakt die ik in het begin geschoten heb. Na het back-uppen vergeten te controleren of dat goed gegaan was, en uiteraard deze keer was het dus NIET goed gegaan. Gelukkig had ik er nog meer her en der verspreid staan, dus zonder zitten we niet. Maar de website is dus weer helemaal up-to-date.