OKTOBER 2005

Zaterdagmiddag zijn we naar de bouw geweest. De nieuwste foto’s op de site zijn vandaag genomen vanaf onder andere de parkeergarage bij Albert Heijn. Ze staan er nog niet bij op de site, ook het foto-gedeelte ben ik op dit moment aan het veranderen. Even geduld nog!

Momenteel wordt er gewerkt aan de 7e verdieping!!!! En dus ons appartement. Bij de open dag vertelden ze dat het de bedoeling was om na de bouwvak in een tempo verder te gaan waarbij werd gesproken over 10 (of 12, we zijn het even kwijt) werkbare dagen per verdieping voor de torens. De bouwvak is alweer zo’n vijf weken geleden en dat zijn toch weer de nodige werkbare dagen. Volgens ons is er dan ook (wederom) een achterstand. Hopelijk blijft wel de op de open dag genoemde opleverdatum van augustus/september 2006 van kracht. Dan zitten we na datum aankoop al weer zo’n 2½ jaar verder en dat vinden we toch wel lang genoeg om op het appartement te wachten. We hebben nu zo ondertussen wel zin om weer eens in een echt huis te wonen; de caravan is wel te doen maar het blijft behelpen.

Het is trouwens goed te zien aan de bouw dat vanaf de 6e verdieping er een nieuwe betonleverancier is. Om heel eerlijk te zijn vinden we de afwerking aan de kant van de loggia van nummer 609 niet echt netjes, hoewel schijn kan bedriegen natuurlijk. Je kunt er niet echt met je neus boveop gaan staan om te kijken, jammer genoeg. Natuurlijk wordt e.e.a. nog afgewerkt zodat dit straks niet meer te zien is maar het ziet er zo anders uit. Als we het goed zien zit het trappenhuis t/m de 6e verdieping er ondertussen ook in en gaan ze waarschijnlijk – althans zo werd met de open dag verteld – aan de binnenkant beginnen met het afwerken.

We zagen ook dat de originele website van het Ligapark (eindelijk) bijgewerkt is. Er staat zelfs een vermelding op naar onze website en de website van bouwnummer205, van Bram en Rosalie. 70% van de appartementen is verkocht. Omtrent de voortgang en de eventuele oplevering kunnen we echter niets vinden. Het is de laatste tijd ook stil rondom Strabag en Moeskops’. We hebben wel een lijst ontvangen waar de antwoorden op de vragen staan die tijdens de open dag zijn gesteld. Nu het trappenhuis is geplaatst en ze beneden begonnen zijn met de afwerking hopen we snel een uitnodiging te krijgen voor de 2e kijkdag zodat we een idee krijgen van de indeling van ons appartement.

0 reacties op “OKTOBER 2005

 1. Wilde even laten weten dat ik inderdaad opgenomen
  ben in de distributie van de nieuwsbrief met mijn
  e-mail adres, wat eerder problemen opleverde.

  Met vriendelijke Roosendaalse groeten vanuit
  Bogotá, Colombia.

  Pieter de Wit