Weer in de lucht!

Zoals de vorige keer al gemeld: we zijn verhuisd naar een huurhuis, tot de uiteindelijke verhuis naar het Ligapark. Een soort ” generale repetitie” zullen we maar zeggen.. 😉 . Behalve de fysieke verhuis komt daar nog wel een en ander bij kijken, zoals het veranderen van ISP (Internet Service Provider). In ons geval van kabel naar ADSL, om precies te zijn ADSL 2+. Betere snelheid, lagere prijs, betrouwbaar netwerk. Jammer dat de ISP het af liet weten. Na een 4-tal (of waren het er 5??) telefoontjes van en minuut of 15 ( a €0.70 / minuut) bleek het toegestuurde modem niet geschikt te zijn voor ADSL 2+….! Afijn, een tweetal upgrades gedraaid en het werkte, maar dit is toch niet wat ik verwachtte…

Daarnaast ook nog eens een behoorlijke virusinfectie op de PC opgelopen, alles opnieuw moeten installeren…. Vandaar het lange wachten op een bericht.

Maar genoeg geklaagd. Binnenkort de website weer eens updaten, foto’s erbij, gemaakt op de tweede kijkdag en weer wat aanvullende info.

Een beetje laat misschien, maar iedereen nog de beste wensen voor 2006, en laten we hopen de volgende Kerst in het appartement door te kunnen brengen!!

GELUKKIG NIEUWJAAR!!