Updating………

oftwel bijwerken tot de laatste stand. En hoe is de stand? Deze week viel er een brief binnen van Strabag met wat nieuws over de gang van zaken. Een paar dingen waren al bekend, maar de aanvullende info van Strabag was zeer welkom. De perikelen rond de betonaannemer (Greko) zijn gelukkig opgelost. Greko is inmiddels failliet verklaard en de Fa. Moeskops (onze hoofdaannemer) heeft alles in het werk gesteld om het op te lossen. Resultaat is dat Dura Vermeer Rotterdam bereid is gevonden om de werkzaamheden aan de laagbouw te continueren. En inderdaad daar is men bijna toe aan de laatste bouwlaag. Het vlechtwerk daarvan is al deels gerealiseerd.

Moeskops gaat met eigen mensen de toren verder afbouwen. Ik kan me voorstellen dat die dit nu liever zelf doen dan weer met een onverwachte tegenvaller, zoals een faillisement, te kampen te krijgen. De leverancier van de stalen tunnelkisten heeft zich gelukkig bereid gevonden deze te laten staan voor dit werk. Dat scheelt ook weer in verloren tijd.

Naast de twee torens en de laagbouw staan er ook een paar (13) Stads- en praktijkwoningen gepland en daarvan gaat de verkoop de goede kant op. De minimale vekoopstand is bereikt en deze woningen gaan gerealiseerd worden.

En om in het kader van “updating” te blijven heeft ook de website wederom wat aanpassingen gehad. Sommige (gelukkig) niet zichtbaar, zoals de upgrade van WordPress (het weblogproggie dat ik gebruik), tot het toevoegen van links naar websites die ik regelmatig bezoek en die van de bouwers van dit moment, Moeskops en Strabag. Tevens de kop wat bijgewerkt en een vakje met wisselende foto’s toegevoegd, vond het wel grappig. Er zullen de komende weken meer aanpassingen volgen, maar ik houd iedereen op de hoogte.

Als iemand zoiets heeft van:” dat zou ik ook wel eens willen zien op de website”., laat maar weten, als het kan en ik vind het een leuk idee, dan zou het wel eens kunnen gebeuren.

Enne, vergeet niet om ook de website van Bram – Roosendaal stad – te bezoeken. Daar is oa. te vinden wie welk huisnummer heeft gekregen, met de bijbehorende postcode. Ook een goed gevuld gastenboek heeft een plaats op zijn website, en dit is zeker van belang voor toekomstige bewoners Daarnaast is er op zijn website nog veel meer leuke info over het Roosendaalse te vinden.