Weer of geen weer??

Dat blijft de vraag, maar hopelijk blijft het weer zoals het de afgelopen week was en misschien nog wel een beetje beter. In ieder geval is ook de 13e verdieping bijna gereed. Nog maar 4 te gaan. Het ging wel snel opeens deze week. De ene dag niets te zien, een dag later de bekende blauwe bekisting weer op het dak en voor je het weet weer een etage gereed. Ook de laagbouw gaat gestaag door. Voor zover ik kan inschatten is de ruwbouw daar volgende week klaar. In een aantal appartementen zijn al de voor- of achtergevels geplaatst zodat het er als een woning uit gaat zien. Mooi toch??

Naar aanleiding van de nieuwsbrief krijg ik af en toe ook reacties via e-mail, waar ik altijd heel blij mee ben overigens, dus gewoon blijven doen, met wat informatie en soms foto’s. Al die info blijft bewaard en wordt zeker een keertje gebruikt op de website. Ik kreeg een mailtje binnen met oa.de volgende info:

Afgelopen woensdagmiddag, 15 maart jl., waren er DRIE kranen tegelijk aan het storten, een bij de laagbouw op het dak, een gehuurde knikkraan die het terrasmuurtje heeft gestort en de hoogbouwkraan heeft (denk ik, maar ik kan dit niet zien) de liftkoker op het dak gestort. In de garage zijn de kozijnen van de schuurtjes gesteld en daar staan ook stenen bij, dus denk ik dat daar komende week gemetseld gaat worden…

Dus hoewel het lijkt dat er weinig gebeurt, zie je toch maar weer dat er bijna ongemerkt gewoon voortgang is. Wat overigens ook leuk is, is dat steeds meer mensen de weg vinden naar deze website en zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Zegt het voort, zegt het voort. Schroom ook niet om een stukje commentaar te geven op hetgeen geschreven wordt. Of als je een eigen website hebt de link door te sturen, dan zet ik hem bij de links (tenzij ik het niet vind passen bij de website over het Ligapark, deze vrijheid neem ik als webmaster / eigenaar van deze website).