Activeringsvergadering

Vanaf vandaag is het een feit: Ligapark 3 heeft een echt bestuur!! Na een aantal maanden als werkgroep, waar ik ook in deelnam, bezig te zijn geweest is er nu een bestuur gekozen. Alle leden van de werkgroep hadden zich beschikbaar gesteld en zijn ook gekozen. Het is zelfs zo dat de technische comissie uitgebreid is naar 5 personen!! Naar mijn mening een goede zaak, daar we verwachten best wat werk te hebben, en vele handen maken nog steeds licht werk.

Er ligt nog best een hoop werk in het verschiet, maar het is beter goed voorbereid te zijn, en ons voor te bereiden nu er nog tijd is, dan het straks ff tussendoor te doen, terwijl je in een verhuis zit.

Ik mag wel stellen, maar nu spreek ik op persoonlijke titel, dat de vergadering goed is verlopen. We hadden een en ander voorbereid aan voorstellen, maar gelukkig kwam er vanuit de aanwezigen goede feedback zodat we een aantal voorstellen / beslissingen uit hebben gesteld naar een volgende vergadering. Uiteindelijk moeten we het met z’n allen eens zijn over de te maken afspraken.

Ik zou zeggen, wordt vervolgd……