Nog 4 maanden????

Dat is nog steeds de vraag. Het laatste nieuws wat wij immers van Strabag hebben ontvangen is de nieuwsbrief “lente 2006” en daarin wordt vermeld dat de oplevering geprognosticeerd is voor februari – maart 2007. Nadere informatie wordt niet gegeven. Het enige wat we nog tussendoor ontvangen hebben is (jawel) een nota en een VERHUISBERICHT. Dit was helaas het verkeerde bericht. Het ging nl. over Strabag die zelf ging verhuizen terwijl wij allemaal zitten te wachten op het bericht wanneer wij nu eens kunnen gaan verhuizen. Helaas heeft Strabag geen zin om de kopers (lees: personen die hun salaris betalen) te woord te staan. Zelfs op aangetekende brieven wordt niet danwel heel laat gereageerd. Ook Moeskops heeft ineens een andere instelling. Alleen vragen over het meer-/minderwerk kunnen aan hun gesteld worden en overige vragen moeten bij Strabag neergelegd worden. Nou die stapel bij Strabag moet ondertussen al hoger zijn dan de hoogbouw. Het probleem is dat wij nu eenmaal (nog) afhankelijk zijn van Strabag en er dus niets tegen kunnen doen.

Voor wat betreft de bouw lijkt het nu toch eindelijk allemaal een beetje vorm te krijgen. Voorzover bekend zijn ze druk bezig met de binnenkant. Er zijn al keukens geplaatst en ook toilet en badkamer zijn al op veel verdiepingen betegeld. De ramen worden ook geplaatst en vandaag zagen we zelfs dat ze de steiger al aan het afbreken zijn. Kortom er komt beweging in.

Laten we hopen dat we over drie/vier maanden onze spulletjes (weer) in kunnen gaan pakken en eindelijk kunnen gaan inrichten en verhuizen. En dan natuurlijk maar hopen dat het ons allemaal bevalt, maar daar gaan we wel vanuit.