Het eind komt in zicht.

Dat kun je op twee manieren opvatten op dit moment: het eind van het jaar of het eind van het lange wachten…. Beide manieren zijn goed!! Het jaar loopt tegen zijn einde, een jaar dat toch wel veel beweging heeft gehad rond het Ligapark. Sommige dingen zijn duidelijk zichtbaar, zoals de voortgang, langzaam maar zeker, van de bouw. Een tijdje minder zichtbaar toen de bouw “ingepakt” was in het groene gaas, maar uiteindelijk toch steeds beter zichtbaar toen de steigers werden afgebroken. Ondertussen is er ook een begin gemaakt met de aanleg van de tuin, zodat alles er netjes bijligt als er opgeleverd gaat worden.

En ook de oplevering komt in zicht, waarmee een eind in zicht komt van het lange wachten. Het voornemen van Strabag is om de algemene ruimtes op te leveren op 26 januari 2007. Voorafgaand daaraan zal op 8 januari, als alles volgens planning verloopt, de aansluiting gemaakt worden met het gas en de elektriciteit. Kou hoeven we dus niet te lijden..

De niet direct zichtbare dingen die gebeurd zijn, zijn onder andere het activeren van de Vereniging van Eigenaren door de eerder opgerichte werkgroep. Door dit groepje is een hoop werk verzet wat al naar voren is gekomen tijdens de oprichtingsvergadering en de daar op volgende vergadering. Een zeer belangrijk punt daarvan is dat op het moment dat de oplevering van de algemene ruimtes plaatsvind, of beter gevonden heeft, het hele gebouw ook verzekerd is. Je moet er toch niet aan denken dat het afbrand nog voordat we er in zitten…Maar ook een hoop andere zaken staan al op de rit, zoals het huishoudelijk reglement, er is een financieel beheerder, begrotingen zijn gemaakt, met de hieruit voor velen vervelende consequenties dat de servicekosten veel hoger lagen dan bij de (ver)koop verteld is.

Al met al toch een druk jaar geweest. Nu nog “even” verhuizen en volgend jaar rond deze tijd lekker uitkijkend over het park of Roosendaal van de kersttijd genieten.

0 reacties op “Het eind komt in zicht.

  1. “Gelukkig” Nieuwjaar is hier de beste wens willen wij zeggen! Fijn is te horen wat velen denkelijk nog niet weten en eindelijk het informatieve deel van de Liga 3 site, via deze weg wordt bekendgemaakt. Wij wachten op de volgende, ga zo door!

    Met de kerst groeten.