Website Ligapark 3 is actief!

In de oprichtingsvergadering is reeds gesproken over het opzetten van een website voor de bewoners van Ligapark 3. De bedoeling van deze website is het verzorgen van actuele informatie over Ligapark 3 voor de huidige bewoners en eventuele toekomstige bewoners.

Op dit moment is de website wel actief, maar zal de komende tijd nog wel wat veranderingen doormaken. Er zal een scheiding zijn tussen het publieke gedeelte en een bewonersgedeelte. Het publieke gedeelte zal bijvoorbeeld de nieuwsbrieven en infobulletins bevatten, deze geven veel informatie die ook voor andere appartementbewoners nuttig kan zijn. In het bewonersgedeelte zullen bijvoorbeeld de notulen geplaatst worden, maar wellicht ook de jaarstukken of andere specifieke Ligapark 3 informatie. Momenteel is het nog niet mogelijk om te registeren, maar naar verwachting zal dit eind van de maand mogelijk zijn.
Een website moet een interactief iets zijn, vind ik, dus graag willen wij ook horen wat er “ontbreekt”. Indien het technisch haalbaar is kunnen we heel veel toevoegen, een groot voordeel van het open source systeem Joomla dat we hiervoor gebruiken.

Voor nu zou ik zeggen: werp een een blik op http://www.ligapark3.nl en laat eens horen wat je er van vindt.

0 reacties op “Website Ligapark 3 is actief!

  1. Werkelijk fantastisch mooi Frans! Ik vind het altijd al mooi dat je je zo bezig houdt met het mooie project “Ligapark”. Ik bekeek ook vaak je FRACO website. Inderdaad allemaal professioneel!
    Blijf zo doorgaan!

    Groeten, en de beste wensen hier uit Roosendaal!

    Dominique Heijnen