Verhuisd…..eindelijk.

Allereerst mijn excuses voor het lang uitblijven van nieuwe berichten. Grotendeels is dit te wijten aan mijn Internet Service Provider die mij ongeveer een maand te vroeg afsloot van het Net, anderzijds heb ik wel wat mogelijkheden gehad om even een berichtje te plaatsen, maar heb dit niet gedaan, mede door toch wat drukte rondom de toch nog onverwacht vroege oplevering. Een hoop was voorbereid, maar er zijn toch altijd dingen die je pas echt kunt beslissen op het moment dat je werkelijk in, in dit geval, de ruimte staat. De afgelopen weken zijn we dan ook druk bezig geweest om het appartement op orde te brengen; vloer leggen, behangen, schoonmaken, etc, etc. En dan afgelopen zaterdag (17 maart 2007) verhuizen. Hoewel dat, zoals ik al verwachtte, het minste van de problemen was. We hadden de afgelopen weken al nagenoeg alles wat al in dozen zat meegenomen naar ons nieuwe stekkie zodat alleen maar wat grote spullen over bleven. Meubels hadden we nieuw gekocht, de oude verkocht, dus die hoefden niet mee. De verhuisdag was eigenlijk vrij kort. We hadden met vrienden en famillie afgesproken om op zaterdag 17 maart om 08:30 uur bij het oude adres te verzamelen, bakkie koffie doen, aanhangers laden en gaan. een van de aanhangers was GROOT, echt groot dus, en we konden alles in 1 keer meenemen (het was ook niet veel, maar op die aanhanger leek het helemaal niets..). Omdat we vrij vroeg waren, hadden we de liften nagenoeg voor onszelf. Al met al was de verhuis (fysiek) dan ook om 11.30 geklaard….. Niet slecht dus. iedereen die we gevraagd hadden om te helpen was verbaasd (of verrast) dat we al zoveel gedaan hadden in de afgelopen weken. Eerlijk gezegd hadden we zelf ook niet gedacht ZO snel de spullen over te hebben. Van deze kant, iedereen nogmaals bedankt voor de hulp.

Nu de boel hier verder op orde brengen, het “oude adres” overdragen een en ander opruimen en we zijn gesetteld. Er valt nog wel een en ander te vertellen over de oplevering, maar dan kom ik later nog wel op terug.

0 reacties op “Verhuisd…..eindelijk.

 1. Welkom in het Ligapark.
  Ik hoop dat je er een mooie en gezonde periode zult beleven.Dit geld uiteraard ook voor al je dierbaren.
  Groeten
  P.Konings
  Ligapark 1

 2. Cora en Frans,

  We wensen jullie veel gelukkige jaren toe in de toren van Ligapark III.
  Wij gaan volgende week verhuizen en zijn nog druk aan het pakken. Zoals nu blijkt hebben we de laatste 21 jaar een beetje teveel “gespaard”
  Niet moeilijk om er nu afstand van te doen.
  Heel veel succes bij de inrichting van jullie appartement.
  Groeten,

  Toos en Frits

 3. Frans en Cora en alle nieuwe bewoners van harte welkom in ons nieuwe LIGA PARK geweldig om dagelijks zoveel mensen bezig te zien achter ons.
  Elke dag branden er s`avonds weer een paar nieuwe lampen.
  Jullie aalemaal veel geluk in de nieuwe woning en ook met elkaar.
  Marianne

 4. Iedereen bedankt voor de fijne reactie. Ik kan me voorstellen dat voor de bewoners van Ligapark 1 & 2 er veel veranderd is de laatste jaren tijdens de bouw. En nu begint er ook licht te schijnen op de verschillende verdiepingen. Wij zien daar weinig van, tot nu toe, maar we zien wel dat het in de stallingsgarage steeds drukker wordt. Goed om te zien!

  Nu de buitenboel nog op orde en het is helemaal af!