We wonen er alweer een tijdje

Maar ja, door allerlei andere oorzaken, de websites (deze en van ligapark3) een beetje veel verwaarloosd. Zo ook anderen waarvoor ik de website omgebouwd heb niet de service kunnen geven die ze verdienden…

Maar vanaf nu ga ik de boel toch weer geregeld voorzien van nieuwe berichten. De toon van de berichten op deze website zal wel gaan veranderen, dit zal toch een meer persoonlijk weblog gaan worden. Ik ben me de laatste maanden steeds meer bezig gaan houden met een van mijn andere grote liefhebberijen, het fotograferen. Kortgeleden weer eens een workshop gevolgd, natuufotografie, bij Willem Laros. Veel van opgestoken, als je interesse hebt zeker de moeite waard om daar eens een workshop of wat te volgen.

Ik heb ook wat foto’s gemaakt van ons gebouw, enige weken geleden al, maar die wil ik jullie toch niet onthouden. Ik vind ze op zich wel aardig gelukt, maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar foto’s van de natuur.Via de links, aan de linkerkant, FOTOS zijn overigens onze foto’s van de laatste vakantie in Borneo te zien.

Ligapark

Ligapark3