BNA gebouw van het jaar – de uitslag

Helaas, Ligapark 3 is niet de winnaar van de regio zuid geworden, de jury heeft donderdag 10 april het project Pieter Vreedeplein / IJzerstraat van Jacq. de Brouwer (Bedaux de Brouwer Architecten) uitgeroepen tot BNA Gebouw van het Jaar 2008 Regio Zuid. Een kleine troost is wellicht dat ditzelfde architectenburo ook Ligapark 3 ontworpen heeft.

Op het eerder bericht kreeg ik, zoals iedereen kon lezen een uitnodiging om de uitreiking bij te wonen, jammer genoeg was dat de dag ervoor en dat werd wat lastig voor me. Toch wel leuk om zo’n reactie te krijgen, en het laat zien dat informatie toch wel wijd verspreid wordt door het web.

0 reacties op “BNA gebouw van het jaar – de uitslag

 1. Hallo Cora/Frans.

  He, leuk dat op uw site een foto van Shanghai staat, want daar ben ik momenteel tijdelijk geplaatst, ook al ben ik nog steeds officieel woonachtig op Laan van Europa 7 in het Ligapark.

  Bent u er op vakantie geweest ?

  Nog een ideetje, vliegt u nog steeds ? Misschien is het een idee om nog eens over het Ligapark te vliegen nu het project (eindelijk) klaar is met het park en een van de twee kantoren aan de voorkant. Ben benieuwd wanneer het tweede kantorengebouw komt.

  Groetjes
  Pieter de Wit,
  Consulaat Generaal te Shanghai,
  China.

  ++++

 2. Hallo Pieter,

  nee helaas hebben we Shanghai nog niet bezocht, de foto boven de website zat er standaard in, nog geen tijd gehad om dit aan te passen.

  Jij zit nogal eens ergens anders heb ik het idee, als ik me niet vergis zat je een jaar of drie terug in Columbia. Maar dat zal uiteraard een gevolg zijn van je baan.

  Ik zal eens kijken of er binnenkort weer eens een rondje “Ligapark” gemaakt kan worden, vliegen doe ik zelf niet, een vriend van ons, maar die is altijd wel bereid om een ritje te maken..Goed idee!

  Succes in Shanghai.