Ch-ch-ch-ch-Changes

Niet alleen de titel van een, zeer mooi, nummer van David Bowie, maar ook van toepassing op ons dagelijks leven. Constant veranderen dingen om ons heen, soms ten kwade, maar meestal ten goede. Soms krijg je kansen, of mogelijkheden, en die moet je benutten, of niet. Soms is die beslissing makkelijk, soms ook niet.

Net als de meeste lezers van dit bericht hebben wij in 2004 een appartement gekocht in het Ligapark met de verwachting daar snel te kunnen gaan wonen. Het werd uiteindelijk 2007 eer het zover mocht zijn, in plaats van de verwachtte 2005. Het lijkt nu kort om weer verder te trekken, maar dat is toch wat we besloten hebben te doen. Niet omdat het ons hier niet zou bevallen, gewoon om we een kans zien die we niet kunnen laten liggen. Een kans die ons de mogelijkheid geeft iets te doen wat we al heel lang willen, ondanks dat die op dit moment nog geen 100% zekerheid van slagen heeft.

Ik weet, het is nogal cryptisch, wat de toekomst voor ons inhoud, maar alles zal langzamerhand duidelijk worden.

Voor nu: Ons appartement staat te koop. We hebben een drietal makelaars uitgenodigd om de prijs te laten bepalen en te horen wat ze kunnen bieden op het gebied van de verkoop van ons appartement. In principe bedoel ik: wat gaat het ons kosten. 1 ding is me wel duidelijk, het kost geld en zoals altijd vraag ik me af: “moet het zoveel kosten?”. Dus, als iemand een kennis heeft die hier wil komen wonen, en die bereid is onze prijs te betalen, laat het dan weten. Dat hoeft nog niet eens voor niks te gaan: Zolang we geen deal hebben met een makelaar, betalen we 1.000 Euro voor de tipgever voor de verkopende deal! De tijd dringt wat dat betreft, eind volgende week nemen we de beslissing welke makelaar het mag gaan verkopen voor ons. Wel even laten weten wie je stuurt, kunnen we checken of de tip klopt…

0 reacties op “Ch-ch-ch-ch-Changes

  1. Beste Frans en Cora. Graag wat verdere info over de woning. Prijs etc. etc. Ik hoor graag van jullie. .v.g. J.B.