Webhosting

Enige weken geleden werd het dan toch bevestigd door Lycos, ze stoppen ermee. De resultaten blijken na vele jaren toch nog steeds tegen te vallen. Dit was het bericht dat men stuurde:

Beste LYCOS Webhosting klant,

Zoals op 27 november jl bekend is gemaakt, zal LYCOS zijn webhosting activiteiten in de loop van het eerste kwartaal van 2009 beƫindigen. Tot die tijd kunt u nog van onze dienstverlening gebruik blijven maken, zodat u voldoende tijd heeft een nieuw thuis voor uw website(s) te vinden.

Wij willen u alvast aan onze exclusieve partner voorstellen, die wij u aanbevelen als nieuwe webhosting provider: STRATO. STRATO heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van webhosting en bezit 2 eigen, geavanceerde, datacentra. Met activiteiten in 6 landen en meer dan 1 miljoen klanten is STRATO de ideale partner voor u: in 2008 is STRATO door lezers van de toonaangevende Duitse PC tijdschriften PC Welt en PC Praxis tot beste webhoster uitgeroepen (meer informatie vindt u op: strato.nl

Samen met STRATO werken wij eraan de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij richten wij ons vooral op een soepele verhuizing van uw waardevolle domeinnamen: samen met STRATO willen wij ervoor zorgen dat uw domein(en) veilig en zo geautomatiseerd mogelijk worden verhuisd, zodat u zo min mogelijk zelf actie hoeft te ondernemen.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken: medio december ontvangt u al een concreet en interessant aanbod van STRATO en LYCOS. U profiteert dan niet alleen van een vereenvoudigde verhuisprocedure, maar ook van andere attractieve voordelen.

Wij verzoeken u vriendelijk nog even geduld te hebben en danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Het LYCOS Webhosting Team

Ik had al eerder een beetje rondgekeken omdat de service en mogelijkheden bij Lycos weliswaar wel goed zijn, zeker gezien de prijs, maar ik zelf toch wel wat mogelijkheden mistte om de website verder uit te breiden. Heel slecht kwam het me dus niet uit. En aangezien Stratos er niet echt slecht uitkwam heb ik de overstap gemaakt.

Helaas houd dit ook in dat ik alles opnieuw moet installeren, en dat gaat even duren. De basis ligt er al, maar alle links naar mijn andere pagina’s, zoals de vakantiefoto’s, zijn er nog niet. Hopelijk gaat dit voor het eind van dit jaar nog lukken, maar kom anders geregeld even kijken.

Mijn email werkt, dus bereikbaar zijn we zeker mochten er vragen en/of opmerkingen zijn.