Verhuisd!

Nadat in juni de verkoop van het appartement definitief was, is alles heel erg snel gegaan. Onze kopers hadden ook hun huis verkocht en moeten daar op 1 augustus uit zijn, wat als gevolg had dat wij op 15 juli de gang naar de notaris gaan maken.

Welgeteld gaf ons dat 1 maand om een huurhuis te vinden en te verhuizen. De grootste uitdaging was het vinden van een geschikt huurhuis. De meeste aanbieders willen niet korter dan 12 maanden verhuren, en wij wilden niet langer dan ons voor 4 maanden vastleggen om voldoende vrijheid te hebben voor onze toekomstplannen. Na een paar tegenvallers, zoals een verhuurster die opeens niet meer wilde verhuren voor een korte periode, hebben we dan nu een huis gevonden op de Opaaldijk hier in Roosendaal. Een eengezinswoning die te koop staat, maar waar gezien de huidige economische situatie niet veel snelheid in de verkoop zit. Het staat te koop bij de makelaar die ons appartement verkocht heeft, Peter Rijsdijk en hier is de link naar zijn website, voor deze woning: Opaaldijk 48. Een leuk huis en met voldoende ruimte om alle meubels in weg te zetten. Voor ons doel is het in ieder geval geschikt.

De verhuis stelde niet zo heel veel voor, we hadden veel hulp, 1 busje en een wagen met een grote aanhanger. Om 10:00 uur begonnen we eraan en zo rond 15:00 uur was alle over. Morgen, dinsdag, in het appartement nog een paar kleine dingetjes van de muur schroeven, schoonmaken en het kan opgeleverd worden aan de nieuwe bewoners.