Een nieuw begin

Ligapark RoosendaalNa de verhuis en met het oog op onze plannen voor de wereldreis hebben we besloten om het oude Ligapark-weblog in de archieven te zetten en mocht iemand ooit nog eens terug willen lezen kan dat via het FraCo Archief.

Zoals je kunt zien hebben we er voor gekozen een compleet nieuwe lay-out te gaan gebruiken, en alles toe te spitsen op de wereldreis. We zullen zeker in het begin veel berichten hebben over de voorbereidingen, de planning van de route, de aanschaf van onze spulletjes en wat we verder ook maar tegen mogen komen. En we hopen dat we wat terugkoppeling krijgen van iedereen die virtueel met ons mee wil reizen. En wie weet kruisen onze paden ook nog een keer in het echt het komende jaar.

Daarnaast zal er veel ruimte gereserveerd gaan worden voor foto’s en indien mogelijk video filmpjes. Ik heb al een start gemaakt met het vullen van de fotogallerij met foto’s van onder andere vorige reizen. Verder zal er een kaart komen met de route die we af gaan leggen en die we afgelegd hebben. Al met al voldoende reden om je in te schrijven voor de “alerts” ofwel de automatische melding dat we een nieuw bericht hebben geplaatst, een van de feeds of gewoon zo terug te komen.

Een van de leuke dingen van deze layout is dat de fotos die bij de berichtjes staan, automatisch op de voorpagina komen te staan. Langzaam, of snel, dat hangt af van de snelheid waarmee we berichten plaatsen, maar zeker zal die dus gevuld gaan worden met steeds meer foto’s.