Opdrachten….

Tijdens onze voorbereidingen kwamen we uiteraard websites tegen van wereldreizigers die ons voorgegaan zijn en die nog onderweg zijn. Een aantal van hen hadden een optie op hun website waar de “thuisblijvers” de mogelijkheid geboden werd om een opdracht te geven aan hun familie/vrienden/kennissen/bekenden die onderweg zijn. Tegenover die opdracht staat dan uiteraard een budget dat het uitvoeren van die opdracht afdekt of er een beloning tegenover stelt indien het uitvoeren geen kosten met zich meebrengt, zoals het nemen van een foto op een openbare plaats.

Aangezien wij dit een leuk idee vonden hebben we een pagina ingericht waarop je je opdrachten kunt plaatsen. Via de website zullen we dan laten weten of de opdracht geslaagd is of niet. Het principe is simpel: No Cure, No Pay.. ofwel indien de opdracht niet slaagt hoeft er ook niet betaald te worden.

De DenkerOp de website zullen we onze route proberen zo actueel mogelijk te houden. Aan de hand van deze route en de landen die we bezoeken kun je dus bijvoorbeeld wat opdrachten bedenken.

Wanneer je dit bericht leest heeft ook de website weer een update gehad en je zult dan ook de pagina’s kunnen zien waarop de route staat en de pagina waar je de opdrachten in kunt geven. We hopen uiteraard veel opdrachten te ontvangen. Wel willen we er bij opmerken dat we ondanks dat we ons uiterste best zullen doen de opdrachten uit te voeren, we ons het recht voorbehouden opdrachten te weigeren. Laten we eerlijk zijn: wie mij kent weet bijvoorbeeld dat ik nooit zal gaan bungeejumpen, dus het geven van een degelijke opdracht zal ik waarschijnlijk niet uitvoeren voor een bedrag onder deĀ  1 miljoen Euro en tegen vooruitbetaling…