Rustdag

15-11 rustdagZondag, 15 november 2009. Vandaag hebben we, vanwege de problemen met de batterij van de camper, weinig gedaan. Omdat repareren op zondag een probleem is, heeft Apollo ons geadviseerd door te rijden naar onze volgende bestemming en deze dan even door te geven aan ze zodat ze een bedrijf in de buurt kunnen zoeken die de accu kan controleren en/of vervangen.

Omdat we op maandag naar de “Australian Zoo” willen gaan, hebben we een camping daar in de buurt te zoeken. We kunnen dan in ieder geval de camper weer op 240 V aansluiten, zodat de koelkast het in ieder geval blijft doen. De accu was in ieder geval weer helemaal leeg, dus er moet dringend iets aan gedaan worden.

Erg veel hebben we dus niet gedaan vandaag. We hebben wel de Tourist Drive gevolgd naar het uitkijkpunt in de Glass House Mountains. In dit park rijzen 16 bergen als het ware uit het niets op. Een apart gezicht om te zien. Er was wel een mogelijkheid voor een wandeling maar gezien de temperatuur, zo’n 33 graden was het weer, hebben we dat maar niet gedaan.

Vandaag was dus eigenlijk een beetje een rustdag. Morgen naar de zoo van wijlen Steve Irwin en niet geheel onbelangrijk: de camper laten repareren.