Op bezoek bij vrienden

Vrijdag 30 april, zaterdag 1 en zondag 2 mei 2010 – Dit weekend zijn we te gast geweest bij Jason & Andra in Essexville. Ik, Frans, speel regelmatig online games met anderen verspreid over de hele wereld. De laatste 10 jaar speel ik met een vaste groep gamers. Naast het “gamen” praten we ook over onze andere hobby’s en interesses. Toen ik dan ook vertelde dat we naar de US kwamen werden we meteen uitgenodigd om een paar dagen bij hen door te brengen. Hoewel je natuurlijk nooit weet waar je terecht komt, hebben we de uitnodiging aangenomen. Omdat in dezelfde plaats nog meer spelers van onze groep wonen werd er meteen een plan gemaakt om met iedereen samen te komen.

We zijn vrijdag aangekomen zodat we in ieder geval die avond op ons gemakje kennis konden maken en we eindelijk een gezicht bij een naam en een stem hadden. Op zaterdag was er een BBQ georganiseerd met iedereen die maar wilde komen. Niet alleen de online vrienden waren er, maar ook de ouders van Jason en Andra en een aantal vrienden van hen. En het was reuze gezellig. Gedurende de dag hebben we geholpen met de voorbereidingen, zoals ophalen van tafels en stoelen, boodschappen doen en het vlees marineren, salades maken etc. etc.

Op zondag was het weer niet al te best en hebben we niet veel gedaan, lekker gerelaxt en een beetje gepraat over onze reis. Ook kregen we nog wat tips over wat we konden gaan zien in Michigan.

Kortom, het was een zeer geslaagd weekend.