Einde van de reis!

We merken dat we moe zijn geworden van alle ervaringen, indrukken en gereis van de afgelopen maanden.

Om die reden hebben we dan ook besloten om na Amerika onze reis te beƫindigen. We vinden dat we beter nu kunnen stoppen, dan doorgaan vanwege het feit dat we dat ooit bedacht hadden een heel jaar te gaan reizen. Een moeilijke beslissing, dat mag duidelijk zijn. Nu is het niet zo dat we het reizen moe zijn, in de toekomst zullen er nog zeker de nodige volgen.

De afgelopen 8 maanden zijn voorbij gevlogen en we hebben er met volle teugen van genoten. Gezien de vele reacties die we gehad hebben denk ik dat ook onze lezers veel plezier hebben gehad van onze verhaaltjes.

Op 1 juli as. zijn we dan ook weer terug in Nederland. Waar we gaan wonen weten we nog niet definitief. In eerste instantie trekken we bij de moeder van Cora in, tot we zelf iets gevonden hebben. Wat werk betreft, zullen we op zoek moeten gaan naar een baan. Ik, Frans, ga in ieder geval in september beginnen aan een opleiding fotografie bij de School voor Fotografie te Breda. De bedoeling is om als fotograaf aan de slag te gaan. Hierover horen jullie binnenkort meer.

Voor het zover is kunnen jullie nog wel een paar berichtjes verwachten. Op dit moment zitten we in San Francisco en we gaan nog naar Los Angeles. Onze vlucht zal vanuit Los Angeles vertrekken.

2 reacties op “Einde van de reis!

 1. Hallo Frans en Cora, het was wel de moeite waard om jullie verslagen te lezen zodat als we een keer Amerika of een andere staat gaan bezoeken wij jullie reisverslagen kunnen raadplegen.
  Ik zou zeggen “Welkom Thuis” (Thea ook weer blij) op 1 juli a.s. en succes met het zoeken naar een woning.
  Jullie hebben een geweldige ervaring opgedaan en dat kan niemand jullie meer afpakken!

  Groetjes van Josje!

 2. Hi Frans en Cora, heb net voor de nieuwsbrief ingeschreven (vergat ik steeds te doen) en nu lees ik dat jullie volgende week al terug naar huis komen …..
  Nou ja, ik weet jullie verhalen te vinden om nog eens terug te lezen en voor jullie weer welkom terug en succes met huis, baan en opleiding, volgens mij komt dat wel goed met die schitterende foto’s die jij maakt ;o)
  Geniet nog van de resterende dagen daar in Amerika en goede reis terug !
  groetjes Maria

Reacties zijn gesloten.