Gezocht!

Woonruimte gezocht!

Ondanks het feit dat we ons op diverse plaatsen ingeschreven hebben, lukt het niet echt om betaalbare woonruimte te vinden. Momenteel wonen we in bij de moeder van Cora, maar we zouden toch graag ons eigen stekkie hebben!

Bij deze willen we onze trouwe lezers vragen of zij wellicht weten of er ergens een huis te huur staat. We denken zelf aan een periode van ongeveer 6 maanden. In de tijd moet het mogelijk zijn om een vaste baan te vinden en voor onszelf te bepalen wat we willen: huren of kopen en waar…

We geven de voorkeur aan een gestoffeerd huis, zodat we onze eigen meubels weer kunnen gebruiken.

Misschien dat iemand iets weet. Je zou kunnen denken aan iemand die reeds een ander huis heeft gekocht, maar door de terugval op de woningmarkt het eerste huis nog niet kwijt is. Een huis leeg laten staan is nooit erg bevorderlijk voor de kwaliteit en bewoning voorkomt kraken!

Ook zijn we nog op zoek naar een vaste baan..Cora heeft ondertussen wel werk gevonden via een uitzendbureau, maar ja, dat is ook maar tijdelijk. Ik, Frans, wil het liefst aan het werk in de fotografie, maar indien iemand nog op zoek is naar een veelzijdige productieplanner ben ik altijd bereid mijn CV door te sturen en een gesprek aan te gaan.